We repeteren weer elke woensdag !

Zoals gebruikelijk zijn de repetities elke woensdag van 20:00 tot 22:00.

Maar vanwege de ruimte doen we die in de BubbelJungle: Vlasbaan 7, Leiderdorp.

Als je een keer wil komen luisteren of meespelen: laat dat weten aan Marieke: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welkom bij de meest wervelende muziekvereniging van Leiden: het symfonisch blaasorkest Leids Harmonie Orkest. Ons orkest is opgericht in 1949 en maakt al 70 jaar deel uit van het muziekleven in Leiden.

Het Leids Harmonie Orkest is een zittend orkest met een gevarieerd repertoire aan klassieke en moderne composities voor harmonieorkest.

Wij spelen in het algemeen bijzondere, originele of zelden uitgevoerde werken voor harmonie en willen zo bijdragen aan de herontdekking en herwaardering van fantastische muziek voor symfonisch blaasorkest.

Met enige regelmaat geeft onze harmonie concerten op de Leidse podia en af en toe daar buiten. Ga voor de data met concerten naar ons overzicht van concerten.

Luister naar onze muzikale nieuwsjaargroet !