• Het orkest

Vacatures

Voel je je als muzikant thuis in een harmonieorkest en ben je op zoek naar een gezellige muziekvereniging? Dan is het Leids Harmonie Orkest iets voor jou!

Kom vrijblijvend een keer langs om de sfeer te proeven of mee te spelen tijdens onze repetities. Als je mee wilt spelen, hoort onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag wanneer je komt en welk instrument je speelt. In één tot vier repetities kun je bekijken of je lid wilt worden en andersom beoordelen wij of je lid kunt worden. Dat laatste hangt af van je speelniveau (denk aan HaFaBra B, vergelijkbaar of beter niveau) en de bezetting op jouw instrument (en stem) op dat moment.

Kriebelt het wel maar heb je al (heel) lang niet meer gespeeld? Kom gewoon een keer langs met je instrument, speel mee en kijk wat van je vroegere vorm terugvloeit in de vingers en embouchure! Het gaat ons om met veel plezier muziek op niveau te maken!

Als lid krijg je een e-mail adres en toegang tot de ledensite. Neem je ook les bij BplusC, dan kun je als lid van de vereniging 15% korting krijgen op het lesgeld bij BplusC! De contributie van het orkest bedraagt € 17,50 per maand voor leden vanaf 16 jaar en € 5,00 per maand voor aspirantleden tot 16 jaar. Als aspirantlid is het afhankelijk van je niveau of je meespeelt in de repetities. Op dit moment hebben we geen jeugdorkest, maar we betrekken aspirantleden nadrukkelijk wel bij de vereniging en optredens.

Momenteel is direct plek voor de volgende instrumenten in het orkest (voor aspirantleden is lidmaatschap mogelijk voor elk instrument passend in de harmoniebezetting):

Sectie   Instrumenten
Koper
  • trompet
Hout
  • fagot
Ritme
  • drums / percussie

Staat jouw instrument er niet bij en zoek je wel een orkest? Aarzel niet en vraag of er plek is! Heb je een vraag, wil je langskomen, meer informatie over het lidmaatschap of wil je lid worden van het Leids Harmonie Orkest, neem dan contact op met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor onze optredens wordt de bezetting van het orkest soms aangevuld met invallers, ook op 'vreemde' instrumenten (denk aan cello, harp). Als je op de lijst van invallers geplaatst wilt worden, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van instrument, stem (solo, 1e, 2e, 3e), ervaring en contactgegevens. Voor een optreden of concert wordt dan mogelijk contact opgenomen om te kijken of je beschikbaar bent.

December Concert 2018

december
zaterdag
15